O nama

Reformacijski pastoralno – obrazovni centar je crkvena, pastoralna, teološka, obrazovna i kulturna ustanova. Centar je registriran kao vjerska pravna osoba.

 

Djelatnosti Centra su:

  • Obrazovanje i proučavanje tema iz područja religije, teologije, dušobrižništva i humanističkih znanosti, te edukacija i obrazovanje.
  • Upoznavanje javnosti s protestantskom teološkom, kulturnom i svakom drugom baštinom, kroz izdavanje publikacija i knjiga, te organiziranje događanja iz područja teologije, dušobrižništva, humanističkih znanosti, obrazovanja i kulture.
  • Okupljanje ljudi oko duhovnih i dušobrižničkih tema i potreba, odnosno održavanje sastanaka i bogoslužja za zainteresirane.

 

U sklopu Reformacijskog pastoralno-obrazovnog centara Zagreb organizirano je obrazovanje za potrebe crkvenih radnika i kršćanske službe.

Obrazovani programi Reformacijskog pastoralno-obrazovnog centra, nemaju državnu akreditaciju. Stoga tako stečeni stupnjevi obrazovanja nisu znanstveni, već se radi o crkvenom statusu i eklezijalnim primijenjenim zvanjima.

info@reformiranikrscanizagreb.com

 

 

 

Oglasi